U BRĐANSKOJ KLISURI: Radovi na magistralnom delu od Čačka ka Gornjem Milanovcu

V. I.

28. 12. 2020. u 17:32

U Brđanskoj klisuri na magistrali od Čačka ka Gornjem Milanovcu, u periodu od 28.12. do 31.12., od osam do 16 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju - sanacija kosina.

У БРЂАНСКОЈ КЛИСУРИ: Радови на магистралном делу од Чачка ка Горњем Милановцу

Ilustracija Foto: N. Janković

Tokom ovih radova, obaveštavaju iz JP „Putevi Srbije“, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz povremenu obustavu saobraćaja u trajanju od 15 do 20 minuta.

Ujedno se savetuje  vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo, da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)