SEDNICA SKUPŠTINE GRADA KRUŠEVCA: Usvojen budžet

G. Ć.

27. 12. 2020. u 13:58

NA sednici Skupšini grada Kruševca, odbornici su usvojili Odluku o gradskom budžetu, Kadrvski plan Gradske uprave, Gradskog pravobranilaštva, Službe mesnih zajednica, Službe budžetske inspekcije i Službe interne revizije za 2021. godinu.

СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА КРУШЕВЦА: Усвојен буџет

Foto: Kruševac.rs

Odlukom o budžetu planirana su ukupna primanja i prihodi i ukupni rashodi i izdaci u iznosu od 4,7 milijardi dinara, od toga 4,6 milijardi sredstava iz budžeta i 133,4 miliona dinara iz drugih izvora budžetskih korisnika. Za realizaciju investicija planirano je 1,5 milijardi dinara, a za tekuće održavanje 379,5 miliona. 

Ovom prilikom Skupština je usvojila i Program razvoja grada za naredu godinu, sa projekcijom za 2022. i 2023., kao i Program uređivanja i Program otuđenja građevinskog zemljišta. 

Najznačajnija investicija u Programu razvoja je rekonstrukcija Trga kosovskih junaka, koja je započeta ove i nastavlja se naredne godine, u iznosu od 300 miliona dinara. Program predviđa i nastavak ulaganja u izgradnju nedostajeće infrastrukture za vodosnabdevanje seoskih naselja i to izgradnjom magistralnog cevovoda Dvorane-Zdravinje, za šta je opredeljeno 70 miliona dinara, kao i značajna ulaganja u sportske objekte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima