VEST KOJA OHRABRUJE: Zavod za javno zdravlje u Čačku - manji procenat zaraženih

V. I.

26. 12. 2020. u 19:25

OD 389 uzoraka testiranih na korona virusa u Moravičkom okrugu, 83 su pozitivna, govore najnoviji podaci Zavoda za javno zdravlje u Čačaku.

ВЕСТ КОЈА ОХРАБРУЈЕ: Завод за јавно здравље у Чачку - мањи проценат заражених

Foto arhiva

 

Kovid-19 je potvrđen kod 48 osoba iz Čačka, 11 iz Gornjeg Milanovca, devet iz Lučana i 15 iz Ivanjice. U obzir su uzeti rezultati PCR i antigenskog testiranja.

Procenat testova čiji je nalaz pozitivan na virus korona iznosi 21. Proteklih dana ovaj procenat kretao se oko broja 30.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!