PREMINULA JOŠ ČETIRI PACIJENTA: U kovid bolnici u Leskovcu 200 pacijenata, na respiratorima sedmoro ljudi

I. M.

19. 12. 2020. u 15:35

U LESKOVAČKOJ kovid bolnici umrla su još četiri pacijenta od posledica infekcije virusom korona, dok je jedan transportovan u niški Klinički centar.

ПРЕМИНУЛА ЈОШ ЧЕТИРИ ПАЦИЈЕНТА: У ковид болници у Лесковцу 200 пацијената, на респираторима седморо људи

Foto: I. Mitić

Preminula je pacijentkinja iz Leskovca, stara 67 godina, kao i tri muškarca, jedan iz Vlasotinca, star 53 godine, i dvojica Leskovčana, stari 58 i 84 godine.

Pedesetosmogodišnjak je, kako je saopštio dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu, bio negativan na poslednjem testu, ali sa vrlo teškom kliničkom slikom. U kovid delu ove bolnice na lečenju 200 pacijenata. U poslednja 24 časa, primljeno je 20, a otpušteno 15 osoba. 

Na teritoriji Jablaničkog okruga laboratorijski je potvrđena zaraza opakim virusom kod još 74 od 344 uzorkovane osobe čiji su rezultati stigli u leskovački Zavod za javno zdravlje.

Ova ustanova je saopštila da su u Leskovcu testirane 224 osobe, a da pozitivan nalaz ima 49 pacijenata. Vlasotince ima još 12, Lebane 10, a opštine Bojnik, Medveđa i Crna Trava po jednog novoobolelog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!