MILION DINARA ZA BOLESNE MALIŠANE: Umesto za novogodišnji program Grad Kikinda deo novca daće za lečenje dece

Рада Шегрт
Rada Šegrt

16. 12. 2020. u 10:22

DEO novca koji je predviđen za organizaciju tradicionalnog novogodišnjeg programa Grad Kikinde usmeriće za lečenje dece.

МИЛИОН ДИНАРА ЗА БОЛЕСНЕ МАЛИШАНЕ: Уместо за новогодишњи програм Град Кикинда део новца даће за лечење деце

Foto: Rada Šegrt

 Kako je saopšteno iz Gradske uprave, za lečenje dece biće uplaćeno milion dinara. Ova kratka informacija, bez dodatnog obrazloženja i objašnjenja, objavljenja je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Grada Kikinde i dobila je široku podršku građana. Nijedna druga objava kao ova nije dobila toliko glasova kao ova.

Foto: Rada Šegrt

Inače, Grad Kikinda ni ove godine neće organizovati javni doček Nove godine ispred Gradske kuće. Još pre nekoliko godina odustalo se od masovnog slavlja i koncerta za građane. Ranijih godina bila je praksa da se 31. decembra, u podne, na trgu organizuje Dečja nova godina, ali će ovaj put i to zavisiti od epidemiološke situacije. Jedino neće izostati ispunjavanje želja koje su mališani uputili Deda Mrazu putem pisama koje su ubacili u gradsku “kutiju želja”. Osmu godinu uzastopno Gradska upravu organizovaće dostavu novogodišnjih paketića na kućne adrese mališana.

- U “kutiji želja” već ima oko 3.000 pisama, a procenjujemo da će ih biti još. Planiramo da gradski Deda Mraz podeli oko 4.000 poklona, ukupne vrednosti nešto više od milion dinara. Paketiće smo obezbedili uz pomoć više desetina donatora – izjavio je gradonačelnik Nikola Lukač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!