HUMANA NIŠLIJKA: “Paketi pomoći” za nezaposlene i samohrane majke

J.Ć.

15. 12. 2020. u 12:23

NIŠLIJKA Vladana Stojanović pokrenula je akciju ‘’Paket pomoći’’ sa željom da pomogne majkama koje su ostale bez posla ili su samohrane.

ХУМАНА НИШЛИЈКА: “Пакети помоћи” за незапослене и самохране мајке

Foto: J- Ćosin

Nada se velikoj podršci dobrih ljudi, kompanija i radionica koje bi je podržale i pomogle doniranjem bar jednog njihovog prozvoda. Ovim putem ona ih poziva da joj pomognu da obraduje ove porodice i pomogne im jer je pomoć potrebna. Kaže da akcija prikupljanja proizvoda koji će se naći u paketima traje do 10. marta iduće godine.

- Ideja o paketima pomoći se rodila kada mi se posle prve dve akcije javio veliki broj mama da pohvale akcije ali i da se zahvale na tome što sam ih međusobno povezala i što su mogle da razmene stvari koje su im potrebne. Primetila sam da među ovim majkama koje su se javljale ima puno onih koje su ostale bez posle ili već duži vremenski period tragaju za poslom - kaže Vladana.

Dodaje da joj je posebno palo u oči to što je mađu majkama koje su se javljale bili puno samohranih majki.

- Želja nam je da prvog dana proleća podelimo pakete i obasjamo suncem sve naše majke i njihovu decu - zaključuje Vladana kojoj se u međuvremenu pridružilo još nekoliko njenih prijateljica koje žele da pomognu i postanu deo ove humanitrane priče.

Ova mlada Nišlijka velikog srca je i sama majka jednog dečaka, a sada očekuje prinovu, a radi kaomedicinska sestra u Kliničkom centru Niš pa je pomoć drugima njen životni poziv, a otuda, kaže, i osećaj za humanost i želja da ljudima pritekne u pomoć kada je ona potrebna.

- Volim da vidim osmehe na njihovim licima i licima njihove dece jer sam tada i ja srećna. To je isto kao i kada na svom random mestu na licu pacijenata vidim osmeh dok se oporavlja - dodaje Vladana.

Svi koji žele da se pridruže Vladani u pomognu joj u njenim humatiranim akcijama mogu da je potraže preko fejsbuka ili instagramu Vladana_90.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju