POČINJE 12. NOVEMBRA Festival amaterske pozorišne režije zbog korone na internetu

I.M.

11. 11. 2020. u 14:33

ZBOG trenutne epidemiološke situacije 8. Festival amaterske pozorišne režije, u organizaciji Leskovačkog kulturnog centra, ove godine biće održan u onlajn formatu.

ПОЧИЊЕ 12. НОВЕМБРА Фестивал аматерске позоришне режије због короне на интернету

Foto: I. M.

Ovaj festival počinje 12. i trajaće do 16. novembra, a u dogovoru sa učesnicima festivala održavaće se na internetu i moći će da se prati na sajtu www.fapor.rs.

Selektor festivala je reditelj Miodrag Dinulović, a umetnički direktor glumac Dejan Tončić. O nagradama na ovogodišnjem FAPOR-u odlučivaće tročlani glumački žiri koga čine Milica Milša, Miki Damjanović i Ivan Zarić.

Leskovački kulturni centar i Darko Zloporubović, urednik scenskog programa u ovoj ustanovi i organizator FAPOR-a, veruju da će učesnici festivala, već sledeće godine, moći da se vrate na scenu, a da će publika ponovo uživati u kvalitetnim predstavama.

Pokrovitelji festivala su leskovačka lokalna samouprava i Ministarstvo kulture i informisanja Vlade Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima