GODIŠNJA REVIZIJA TRAFO-STANICA U OPŠTINI PARAĆIN: Sutra i u četvrtak plansko isključivanje struje

Z. RAŠIĆ

09. 11. 2020. u 17:57

JAGODINSKA Elektrodistribucija-Pogon Paraćin, već duže vreme sprovodi planirane radove na elektroenergetskim objektima u različitim delovima paraćinske opštine, zbog čega potrošači ostaju bez struje u određenom vremenskom periodu.

ГОДИШЊА РЕВИЗИЈА ТРАФО-СТАНИЦА У ОПШТИНИ ПАРАЋИН: Сутра и у четвртак планско искључивање струје

Foto: Z. Rašić

Zbog obavezne godišnje revizije trafostanica u Buljanu, sutra će od 9 do 13 sati bez električne energije ostati svi potrošači u tom selu, kao i u Šaludovcu u okolini stare trafostanice “Kula”.

Iz Elektrodistribucije su najavili da će kratko, otprilike na po desetak minuta, biti isključivani i korisnici u drugim selima – Lešju, Klačevici i Izvoru, Gornjoj i Donjoj Mutnici, u manjem delu Plane, uključujući kamenolom, kao i na izletištu Grza, gde je veliki broj vikend-kuća.

Struja će planski biti isključivana na konzumnom području Paraćina i u četvrtak, 12. novembra, od 9 do 15 sati. Neće je imati sela Bošnjane i Davidovac u okolini stubne trafo-stanice. Razlog za ostanak bez električne energije je revizija trafostanica u Bošnjanu, ali i uklanjanje rastinja oko dalekovoda i radovi na njemu. Takođe, na po desetak minuta, oko 9 i oko 15 sati, sa elektro-mreže će biti isključivani korisnici u Krežbincu, Busilovcu, Golubovcu, Mirilovcu i Lebini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)