REMONT EPS U SMEDEREVU: U subotu od podneva GRAD bez vode

Tanjug

23. 10. 2020. u 21:24

ZBOG redovnog godišnjeg remonta koji izvodi EPS, u subotu, 24.oktobra, bez napajanja električnom energijom, u periodu od 8 do 14 časova, ostaće postrojenje za preradu vode u Šalinačkoj ulici.

РЕМОНТ ЕПС У СМЕДЕРЕВУ: У суботу од поднева ГРАД без воде

Arhiva Novosti

Usled toga će korisnici javnog sistema vodosnabdevanja sve tri visinske zone osetiti najpre poremećaje u pritisku vode, a oko podneva se očekuje i potpuni prekid vodosnabdevanja.

Ponovo uspostavljanje distribucije vode, u zavisnosti od delova grada, očekuje se od 15 časova pa do kasnih popodnevnih i večernjih časova.

Tokom trajanja privremene obustave vodosnabdevanja, obezbeđena je mobilna cisterna sa pijaćom vodom, a o trenutnoj lokaciji cisterne informacija se može dobiti od dispečerske službe Komunalnog preduzeća.

U slučaju eventualnih problema, potrebe za produženjem roka i zone izvođenja radova i privremene obustave vodosnabdevanja, informacija o aktivnostima i vremenu prekida distribucije vode, može se dobiti od dežurne dispečerske službe JKP Vodovod Smederevo na telefon 026/4623 743“ – navedeno je u obaveštenju JKP „Vodovod“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri