OBUSTAVLJAJU RAD NA DVE NEDELJE Korona u aleksandrovačkoj fabrici, među zaposlenima i članovima njihovih porodica

S. BABOVIĆ

23. 10. 2020. u 09:04

FABRIKA PPT Armature iz Aleksandrovca obustavlja rad u naredne dve nedelje po preporuci Zavoda za javno zdravlje Kruševac, potvrđeno je u Opštinskom štabu za vanredne situacije.

ОБУСТАВЉАЈУ РАД НА ДВЕ НЕДЕЉЕ Корона у александровачкој фабрици, међу запосленима и члановима њихових породица

Foto: S. B.

Prostorije najvećeg kolektiva u Župi biće detaljno dezinfikovane posle čega će se radnici vratiti proizvodnji. Oko 20 slučajeva korona virusa registrovano je među zaposlenima i članovima njihovih porodica.


Vanredna situacija uvedena je u Aleksandrovcu ove nedelje.

Radno vreme ugosititeljskih,trgovinskih i zanatskih objekata ograničeno je do 21 sat. Za jednim stolom u lokalu ne mogu sedeti više od dva lica, osim kada su u pitanju roditelji i maloletna deca, odnosno lica koja žive u istom domaćinstvu.

Iz Odeljenja za inspekcijske poslove upozoravaju da je nošenje zaštitnih maski -obavezno. Zabranjeno je organizovanje svečanosti i zabavanih manifestacija. Od početka epidemije korona virusa u Župi je registrovano 297 pozitivnih slučajeva, a oko 40 posto novoinficiranih u Rasinskom okrugu upravo je iz ove opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom