MILOŠ VUČEVIĆ U BUDISAVI: Za osam godina uloženo 450 miliona dinara (FOTO)

Lj. P.

17. 10. 2020. u 15:26

U BUDISAVI kod Novog Sada u toku su radovi na popravci kolovozne konstrukcije i asfaltiraju se ulice Dušana Ćubića, Prnjavorska, Partizanska i Cara Dušana.

МИЛОШ ВУЧЕВИЋ У БУДИСАВИ: За осам година уложено 450 милиона динара (ФОТО)

Foto: Grad Novi Sad

Radi se i redovna popravka oštećenja na kolovozu i saobraćajna signalizacija.

Miloš Vučević gradonačelnik Novog Sada, prilikom današnjeg obilaska radova, istakao je da, otkad on vodi Novi Sad, u ovo prigradsko naselje je investirano smo 450 miliona dinara, a najveći deo novca utrošen je na izgradnju kanalizacije.

- Pokušavamo da iskoristimo vremenske uslove i da nastavimo sa komunalnim opremanjem svih delova grada – kazao je Vučević. - JKP „Put“ asfaltira ulice na nekoliko lokacija u Budisavi, nešto kroz investicije, a nešto kroz program unapređenja putne privrede. U ulicama Cara Dušana i Partizanskoj izvodi se kompletna rekonstrukcija koja podrazumeva izgradnju kolovoza, vodovoda i javne rasvete. Građani su zadovoljni jer vide da se tokom cele godine radi na poboljšanju komunalne infrastrukture i uslova života.

Prema Vučevićevim rečima, ulagali su i u škole, vrtiće i odgovarali na druge izražene potrebe stanovnika ovog naselja, a lepa vest je da su obezbeđeni uslovi da uskoro krenu sa radom četiri nove grupe u vrtiću u Budisavi.

- Do sada je vrtić mogao da primi 80 dece, a sa ovom incvesticijom moći će još njih 100, s tim da su tri grupe jaslene, kojih ranije nije uopšte bilo – naglasio je gradonačelnik Vučević.

Predsednik saveta Mesne zajednice Budisava Nemanja Janković ekao je da su meštani prezadovoljni svime što je urađeno, te da je, pored kanalizacione mreže, ulaganje u putnu privredu kapitalna investicija za njihovo naselje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)