REZULTATE ŠALJU MEJLOM, MEDALJE STIŽU POŠTOM: Kruševački polumaraton trči se “virtuelno” zbog epidemije

S.BABOVIĆ

07. 10. 2020. u 12:55

KRUŠEVAČKI “Đenerali” polumaraton trči se “virtuelno” do 22.oktobra.

РЕЗУЛТАТЕ ШАЉУ МЕЈЛОМ, МЕДАЉЕ СТИЖУ ПОШТОМ: Крушевачки полумаратон трчи се “виртуелно” због епидемије

Foto: AKC

 Kako je predočeno u Atletsko rekreativnom klubu “Maratonac” iz Kruševca, više od 1.000 prijavljenih učesnika trčaće polumaraton na 10 i na pet kilometara u svojim gradovima, a rezultate prosleđivati putem interneta, na mejl arkmaratonac11@hotmail.com.

  -Zbog pandemije KOVID-19,do sada smo dva puta otkazivali polumaraton-napominje Seniša Gašić, predsednik AKC “Maratonac”.-Prvi put smo morali da otkažemo dva dana pre termina 15.marta,kada je i uvedeno vanredno stanje u zemlji. Bili smo spremni i nabavljeni su bili startni paketi.Kada smo ponovo krenuli u organizaciju u julu,došlo je od odlaganja,jer se pandemija opet razbuktala.

    Gašić dodaje da se od popularnog događaja nije odustalo, ali da će se one odigravati “virtuelno”. Učesnici će dobiti na kućnu adresu startni paket sa medaljom za istrčanu trku, nakon što proslede rezultate,kontakte i veličinu majice koja bi bila upisana na klasičnoj prijavi.Rezulati 5. Kruševačkog polumaratona biće objavljeni posle 22. oktobra.
    Detalji tačnog prosleđivanja postignutih rezultata na individualnim deonicama mogu se dobiti u AKC “Maratonac”. Tradicionalna trka “Dečiji osmeh” za najmlađe učesnike u međuvremenu je održana pod okriljem Dečije nedelje. Oko 130 mališana iz Predškolske ustanove “Nata Veljković” trčalo je na Atletskom stadionu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri