OBJEDINJENI FESTIVALI VINA I GASTRONOMIJE U NOVOM SADU: Danas počinju "Interfest" i "Ukusi Vojvodine"

S. B.

10. 09. 2020. u 13:55

NA „Ribarskom ostrvu“ danas u 17 časova počinju Novosađanima omiljene manifestacije, festival vina „Interfest“ i festival gastronomije „Ukusi Vojvodine“, koji će trajati do nedelje, 13. septembra.

ОБЈЕДИЊЕНИ ФЕСТИВАЛИ ВИНА И ГАСТРОНОМИЈЕ У НОВОМ САДУ: Данас почињу Интерфест и Укуси Војводине

Foto: Depositphotos

Manifestacije će, kako organizatori ističu, proteći u znatno smanjenom obimu i uz poštovanje svih preporučenih mera zaštite od pandemije koronavirusa. Tako će festival vina biti  održan danas i sutra, od 17 do 22 časa, a festival hrane, za vikend 12. i 13. septembra od 12 do 20 časova.

- Posetioci imaju priliku da degustiraju i pred jesen  se snabdeju prepoznatljivim vojvođanskim  proizvodima iz  domaće  radinosti. Ima dovoljno  prostora  da  uz korigovani  broj učesnika i u bezbednom razmaku predstavljamo kvalitetan program. Na  samom  ulazu postavljene su dezinfikacione  barijere, a na  svakom štandu du dezinfikaciona sredstva i svi  izlagači koriste zaštitnu  opremu, maske i rukavice- kaže Jadranka Beljan - Balaban, organizatorka i apeluje na posetioce da se pridržavaju preporučene distance i zaštitnih mera.

-  Naši volonteri će voditi računa o broju publike unutar kruga festivala, kako bi se izbegle eventualne gužve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima