SVI NEGATIVNI: Poslednje testiranje u Pirotskom okrugu

V.Ć.

25. 08. 2020. u 16:43

POSLEDNjE testiranje sumnjivih na kovid 19 sa područja Pirotksog okruga, poakazalo je da su svi negativni.

СВИ НЕГАТИВНИ: Последње тестирање у Пиротском округу

Foto:

Reč je o 23 uzorka koji su analizirani u Laboratoriji niškog IZJZ-saopštio je pirotski ZZJZ. Danas je u pomenutu laboratoriju poslat 21 bris.

Od početka epidemije, na području okruga, laboratorijski je potvrđeno  365 osoba, najviše ih je bilo u Pirotu, zatim u Beloj Palanci,  u Babušnici , pa u Dimitrovgradu. Ukupno je tokom epidemije preminulo 25 osoba i to 19 do kraja maja i 6 u julu i avgustu.

Na grudnom odeljenju pirotske Bolnice  danas nije  primljen ni jedan pacijent, a broj pregleda u kovid ambulanti, u odnosu na prethodnu nedelju manji je za trećinu-kažu u pirotskom ZZJZ.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAKUPILI TRI TONE SMEĆA: Akcija „Čisto iz ljubavi“ Udruženja „Čepom do osmeha“, volontera i građana u Petrovaradinskoj industrijskoj zoni