POVOLJNIJA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U ZLATIBORSKOM OKRUGU

A.Rovčanin

14. 07. 2020. u 10:53

EPIDEMIOLOŠKA situacija u Zlatiborskom okrugu polako se popravlja.

ПОВОЉНИЈА ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ЗЛАТИБОРСКОМ ОКРУГУ

Foto: D. Karadarević

Prema najnovijim informacijama užičkog Zavoda za javno zdravlje, od pristiglih rezultata iz prethodnih dana osoba koje su testirane na virus COVID-19 sa područja celog okruga, potvrđen je 21 novi slučaj pozitivan na virus COVID-19, i to Priboj i Nova Varoš po 6 inficiranih, Sjenica 5, Čajetina 2, Užice i Požega po 1 novozaraženi.

- Prema izveštajima dobijenim iz zdravstvenih ustanova preminula je još jedna osoba muškog pola iz Priboja. Od posledica infekcije ovim virusom do sada je preminulo 28 osoba – navodi se u saopštenju Zavoda za javno zdravlje iz Užica.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 913 slučaja infekcije virusom COVID-19. Najviše zaraženih je u Užicu, 381. U Sjenici su korona virusom inficirane 104 osobe, u Požegi 93, Novoj Varoši 82, Čajetini 74, Priboju 49, Bajinoj Bašti 45, Prijepolju 39, Arilju 37 i Kosjeriću 9.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)