DEŽURSTVO ZA PRAZNIK RADA I VASKRS: Rad službi i ambulanti Doma zdravlja u Leskovcu

I. M.

30. 04. 2024. u 13:47

U vreme prvomajskih praznika i Vaskrsa, od 1. do 6. maja, u Službi za zdrastvenu zaštitu odraslih leskovačkog Doma zdravlja, od sedam do 20 časova, radiće Zdravstvena ambulanta br. 4, u glavnom objektu ove ustanove.

ДЕЖУРСТВО ЗА ПРАЗНИК РАДА И ВАСКРС: Рад служби и амбуланти Дома здравља у Лесковцу

foto: I.Mitić

Tokom praznika, od sedam do 14 časova, dežuraće i zaposleni u zdravstvenoj stanici u Brestovcu i ambulante u Manojlovcu, Guberevcu i Pečenjevcu.

Služba Hitne pomoći radiće neprekidno, a Služba kućnog lečenja i nege od sedam do 19 časova.

U Dečijem dispanzeru neprekidno će raditi i Služba za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece.

U glavnoj zgradi Doma zdravlja, na trećem spratu, od sedam do 20 časova, dežuraće zaposleni u Službi za stomatološku zdravstvenu zaštitu.

U ograncima Doma zdravlja u Grdelici i Vučju, Odeljenja za zdravstvenu zaštitu odraslih stanovnika i hitnu medicinsku pomoć radiće neprekidno, dok će Odeljenja za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece dežurati od sedam do 14 časova.

Isti raspored rada imaće i Zdravstvena stanica u Predejanu, ambulanta u Velikoj Grabovnici kao i Odsek za kućno lečenje i negu u Vučju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!