KARNEVAL ZATVARA BEOGRADSKU ULICU : U subotu promena režima saobraćaja u Petrovaradinu

S. B.

09. 02. 2024. u 13:18

ZBOG manifestacije „Petrovaradinski karneval“, u subotu, 10. februara, od 11 do 12 časova, privremeno će biti zabranjen i izmenjen režim saobraćaja u Beogradskoj ulici u Petrovaradinu, i to u delu od Beogradske kapije do navoza na Varadinski most.

КАРНЕВАЛ ЗАТВАРА БЕОГРАДСКУ УЛИЦУ : У суботу промена режима саобраћаја у Петроварадину

plakat

Takođe, za vreme održavanja manifestacije menjaju se trase autobuskih linija, i to linije broj 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63 i 64.

U smeru iz Novog Sada, autobusi će saobraćati od Bulevara Mihajla Pupina preko Varadinskog mosta, desno ispod mosta prema drumsko-železničkom mostu, ulicom Kej skojevaca pa Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve i dalje redovnim trasama kretanja.

U smeru iz Petrovaradina, od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve, autobusi će saobraćati Reljkovićevom ulicom, do Keja skojevaca, zatim u Ulicu prote Mihaldžića, pa na Varadinski most i dalje redovnom trasom. Autobusi na izmenjenom delu trase koristiće privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici ispred kućnog broja 39 i 42A, u Preradovićevoj ulici naspram kućnog broja 47, u Ulici prote Mihaldžića pre Varadinskog mosta, kao i prvo posle Varadinskog mosta sa desne strane ka Kameničkom putu.

Inače, "Petrovaradinski karneval", novu turističku manifestaciju u Novom Sadu, obeležiće "Velika karnevalska povorka" u subotu u 11 časova i kretaće se Podgrađem Petrovaradinske tvrđave, od Crkve Svetog Jurja u Štrosmajerovoj ulici, Beogradskom do Trga u ulici Prote Mihaldžića. Nakon Karnevalske povorke i predstavljanja trupa, sa karnevalske bine uslediće nastup Koktel benda.

Manifestaciju su podržali Kulturni centar Novog Sada, Grad Novi Sad, Autonomna Pokrajna Vojvodine, Ministarstvo turizma i Državni ured za Hrvate izvan Hrvatske.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu