DEŽURSTVO ZA PRAZNIK: Rad službi i ambulanti Doma zdravlja u Leskovcu

I. M.

05. 01. 2024. u 17:13

U vreme božićnih praznika, 7. i 8. januara, u Službi za zdrastvenu zaštitu odraslih leskovačkog Doma zdravlja, od sedam do 20 časova, radiće Zdravstvena ambulanta br. 4, u glavnom objektu ove ustanove.

ДЕЖУРСТВО ЗА ПРАЗНИК: Рад служби и амбуланти Дома здравља у Лесковцу

foto: I.Mitić

Od sedam do 14 časova, oba dana, dežuraće i zaposleni u zdravstvenoj stanici u Brestovcu i ambulante u Manojlovcu i Guberevcu, a u ponedeljak i ambulanta u Pečenjevcu.

Pacijentima će, u ponedeljak od sedam do 14.30 časova, biti dostupna i Kovid ambulanta, u Zdravstvenoj stanici br.3, ali samo za febrilna stanja.

Služba Hitne pomoći radiće neprekidno, a Služba kućnog lečenja, oba dana, od sedam do 19 časova.

U Dečijem dispanzeru neprekidno će raditi i Služba za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece.

U glavnoj zgradi Doma zdravlja, na trećem spratu, u ponedeljak će, od sedam do 20 časova, dežurati zaposleni u Službi za stomatološku zdravstvenu zaštitu.

U ograncima Doma zdravlja u Grdelici i Vučju, Odeljenja za zdravstvenu zaštitu odraslih stanovnika i hitnu medicinsku pomoć radiće neprekidno, dok će Odeljenje za zdravstvenu zaštitu dece dežurati, samo u ponedeljak, od sedam do 14 časova.

Isti raspored rada imaće i Zdravstvena stanica u Predejanu, ambulanta u Velikoj Grabovnici kao i Odsek za kućno lečenje i negu u Vučju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)