INFRASTRUKTURA I EKOLOGIJA: Nakon rekonstrukcije kanalizacione mreže, Vranje dobija novi drvored

J. S.

04. 12. 2023. u 12:27

PREDSEDNIK Privremenog organa Grada Vranja dr Slobodan Milenković i Aleksandra Anđelković tehnički rukovodilac projekta „Čista Srbija“ obišli su ulicu Kraljevića Marka, gde se nakon rekonstrukcije kanalizacione mreže sadi novi drvored.

ИНФРАСТРУКТУРА И ЕКОЛОГИЈА: Након реконструкције канализационе мреже, Врање добија нови дрворед

Foto:J.S.

- Treću godinu zaredom zajednički oplemenjujemo i ozelenjavamo javne površine u našem gradu. Podsećanja radi, pre tri godine, kada je počela realizacija projekta ,,Čista Srbija“, najpre je zasađen drvored u Kosovskoj ulici, a zatim u  Bulevaru Nikole Tesle. Sada su tamo već  formirani i uređeni drvoredi. Ovde, u Ulici Kraljevića Marka, u okviru projekta ,,Čista Srbija“, završena je rekonstrukcija kanalizacione mreže dužine jednog kilometra – rekao je Milenković.

Na teritoriji Grada Vranja u prethodnih sedam godina zasađeno je više od 1.600 stabala, a iz budžeta za ovu godinu, za sadnju novih drvoreda predviđena su dva miliona dinara.

- Na ovaj način lokalna samouprava pokazuje veliku odgovornost i brigu za životnu sredinu, a tako će biti i u narednom periodu - istakao je Milenković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)