MEDVED NAPRAVIO HAOS KOD PRIJEPOLJA: Stabla u voćnjaku polomljena, vlasnik očajan - "Godinama smo ulagali trud i radili..."

Novosti online

18. 09. 2023. u 16:30

MEDVED obrao šljive! U Hisarđiku kod Prijepolja, medved je tokom noći upao u šljivak domaćina Muja, pa je zasade šljiva potpuno uništio i iza sebe ostavio ogromne posledice.

МЕДВЕД НАПРАВИО ХАОС КОД ПРИЈЕПОЉА: Стабла у воћњаку поломљена, власник очајан - Годинама смо улагали труд и радили...

NP Tara

Velika nedaća zadesila je Muja Karahođića iz prijepoljskog sela Hisarđik, kada mu je medved upao u voćnjak i napravio haos.

Incident se dogodio tokom noći, a voćnjak domaćina Muja se nalazi svega 200 metara udaljen od njegove kuće, gde je on mirno spavao, dok je medved harao voćnjakom.

- Voćnjak je pretrpeo značajne gubitke, stabla su polomlljena, ovo je katastrofa za nas. Godinama smo ulagali trud i radili na održavanju ovog voćnjaka, a sada je gotovo uništen. Prošle godine na ovoj bašti ubrali smo preko 2,5 tona šljiva - kaže Mujo.

Neretko medvedi i ostale zveri nanose štetu planincima u ovom kraju, a pre desetak dana takođe medved je zaklao ovcu u novovaroškom selu Negbina.

Prijepoljski domaćin Muji, dodaje, štetu je prijavio lokalnoj samoupravi, pa očekuje pomoć od njih.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: KARNEVAL U VRŠCU: Više od 600 veselih učesnika performansima razgalilo publiku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!