POSLE SKORO POLA VEKA: Kostadinovići dočekali dobar asfaltni put

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

10. 08. 2023. u 18:59

Meštani kraj Kostadinovića puta, u šabačkom naselju Jevremovo, čekali su i dočekali asfalt kom se nadaju skoro pola veka.

ПОСЛЕ СКОРО ПОЛА ВЕКА: Костадиновићи дочекали добар асфалтни пут

Foto :V.Mitrić

- Kod nas je, dugo vremena, bilo strašno. Očajan put, ogromne rupe, kad padne kiša ne  možemo kao ljudi ni pešice da idemo. Ovo je prvi put da je asfaltirana ulica. Ovo je sad nešto što je 21 vek. Hvala svima koji su to obezbedili – Mesnoj zajednici, gradu Šapcu, državi – rekao je Dragan Kostantinović.

Ulica je, po svedočenju, Čedomira Blagojevića, zamenika predsednika Saveta MZ „Jevremova“  bila dugo  „rak rana“, ali ranija vlast na to nije davala ni pet para.

– Sad smo dobili deo para od države, deo od od opštine, tako da smo ispunili obećanje – poručio je Blagojević.

Iz  kase grada Šapca za  ovaj posao obzbeđeno je  30 miliona dinara.

– Vidite zadovoljstvo ovih ljudi. Napokon se i na Kostadinovića putu crni asfalt. Izvođač je ovo je dobro uradio. Sutra ili prekosutra završavamo ove radove. Ukupna dužina 1.760 metara. Širina tri metra. U narednom periodu ćemo uraditi sve ono što je predviđeno projektom. Kostadinovića put se spaja sa Šumadijskom ulicom – istakao je dr Aleksandar Pajić, gradonačelnik Šapca.

Infrastrukturni radovi na teritoriji grada Šapca nastavljaju se nesmanjenom brzinom a sve u cilju poboljšanja osnovnih životnih uslova.

– Posle nastavljamo sa radovima u Kasarskim livadama. Tamo radimo četiri ulice, plato iza Doma. Intezivni su radovi. Sve ono što smo obećali našim sugrađanima ispunjavamo – poručio je gradonačelnik Pajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini