MALI FUDBAL POSLASTICA ZA PUBLIKU: U Kikindi završen noćni turnir u malom fudbalu (FOTO)

R. Š.

21. 07. 2023. u 13:00

Pobednik Noćnog turnira u malom fudbalu ''Kikinda 2023'' je ekipa „Pro univerzala“ koja je, osim aplauza i pehara, za uspeh osvojila i nagradu od 350.000 dinara.

МАЛИ ФУДБАЛ ПОСЛАСТИЦА ЗА ПУБЛИКУ: У Кикинди завршен ноћни турнир у малом фудбалу (ФОТО)

Foto: Grad Kikinda

Drugo mesto pripalo je timu "Stovarište Kovačević" iz Ruskog Sela koji su zaradili 100.000 dinara, dok je trećeplasirani "Agro Banat" inkasirao 50.000 dinara. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nemanja Vrbački, a najefikasniji strelac je iskusni Nebojša Đukić, koji je postigao deset golova. Najbolji golman je Boško Krstić.

Turnir je privukao veliku pažnju publike, pa su ekipe na svakoj utakmici imale dobru podršku sa tribina. Samo finalnu utakmicu posmatralo je oko 1.000 gledalaca. Turnir je trajao osam dana, a fudbal na male golove igralo je 12 ekipa. Utakmice su se igrale u dvorištu Gimnazije ''Dušan Vasiljev'' i Ekonomsko–trgovinske škole. Organizatori su prezadovoljni, isto kao i fudbaleri, jer je postignuto 200 golova. Za dobru organizaciju pohvale su upućene na adresu Sportskog saveza Kikinde, kojem je pokrovitelj bila lokalna samouprava.

- Organizacija je bila odlična, finale sjajno, igralo se sa puno žara i elana, pružili smo jako dobru partiju i nadam se da ćemo sa dobrim utakmicama nastaviti i u budućnosti - rekao je Borislav Simin iz pobedničke ekipe.

Prezadovoljan je i Marko Vukobrat, direktor turnira, jer je sve je proteklo u najboljem redu.

- Mislim da smo napravili spektakl, pre svega fudbalerima, ali i velikom broju gledalaca, što je na mene ostavilo vrlo upečatljiv utisak - ocenio je Vukobrat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)