OVAJ GRAD JE OPUSTOŠEN U NEPOGODAMA TOKOM JUNA: Meštani su pozvani da prijave štetu (FOTO/VIDEO)

S.BABOVIĆ

17. 07. 2023. u 10:27

JEDAN od gradova koji je bio najugroženiji tokom nepogoda ovog juna je Aleksandrovac.

ОВАЈ ГРАД ЈЕ ОПУСТОШЕН У НЕПОГОДАМА ТОКОМ ЈУНА: Мештани су позвани да пријаве штету (ФОТО/ВИДЕО)

Foto:Štab za vanredne situacije

Vanredna situacija u ovom mestu proglašena je 16. juna, ali su kišne padavine, poplave, izlivanja bujičnih reka i pokrenuta klizišta nastavili da pogađaju župski kraj i u danima koji su usledili. Prve kiše počele su još u maju.

Šansu da bar donekle nadoknade nastale posledice nevremena meštani mogu da iskoriste do 11. avgusta. Svi građani kojima je pričinjena šteta na poljoprivrednim usevima ili na stambenim i poslovnim objektima na teritoriji Aleksandrovca, štetu mogu da prijave na više načina: neposredno na pisarnici opštine ili poštom na adresu Opštinske uprave opštine Aleksandrovac, Ul. Jaše Petrovića br. 26, 37230 Aleksandrovac.

Formiraju se dve komisije, za procenu štete na poljoprivrednom zemljištu i Komisija za procenu štete na javnim, privrednim i objektima za stanovanje. Građani koji su do sada prijavili nastalu štetu, nisu u obavezi da ponove prijavu u okviru ovog javnog poziva.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom