BESPLATAN UPIS I PRVA GODINA ŠKOLOVANJA: Produžen upis na Pedagoški fakultet u Vranju

J. S.

03. 07. 2023. u 13:26

S OBZIROM na ovogodišnje upisne kvote, Pedagoški fakultet u Vranju organizuje i produženi prvi konkursni rok za upis nove generacije studenata u okviru školske 2023/2024. godine, na studijskim programima za obrazovanje učitelja, za obrazovanje vaspitača i za obrazovanje master profesora tehnike i informatike.

БЕСПЛАТАН УПИС И ПРВА ГОДИНА ШКОЛОВАЊА: Продужен упис на Педагошки факултет у Врању

Foto: J.S.

Kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 3. do 6. jula, neposredno na Fakultetu ili elektronskim putem. Polaganje prijemnog ispita zakazano je za 7. jul, pri čemu ne postoje nikakvi troškovi polaganja prijemnog ispita i samog upisa.

Kandidati prilikom prijavljivanja na konkurs podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list koji se dobija na Fakultetu ili preuzima sa sajta Fakulteta, podnose fotokopije diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu, svedočanstva sva četiri razreda završene srednje škole i očitanu biometrijsku ličnu kartu. Podsećamo da će i ove godine, odlukom organa Fakulteta, svi studenti koji se upišu ostvariti pravo na besplatno školovanje na prvoj godini studija.

Detaljnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)