NAGRADA ZA USPEH I PODRŠKA RAZVOJU ZNANJA: Besplatno učlanjenje u u kladovsku biblioteku za odlikaše

S. M. J.

30. 06. 2023. u 19:14

BIBLIOTEKA "Centar za kulturu" u Kladovu od ove godine uvela praksu besplatnog učlanjenja za odlične učenike osnovnih i srednje škole sa teritorije ove opštine.

НАГРАДА ЗА УСПЕХ И ПОДРШКА РАЗВОЈУ ЗНАЊА: Бесплатно учлањење у у кладовску библиотеку за одликаше

Foto: S.M.Jovanović

Svi učenici osnovnih i kladovske Srednje škole koji su školsku završili 2022/2023. godinu završili sa odličnim uspehom imaju priliku da dobiju nagradu - jednogodišnju besplatnu članarinu u Biblioteci "Centar za kulturu" u Kladovu.

Ova inicijativa ima za cilj da podrži i ohrabri talente, te da im omogući pristup bogatom izvoru znanja i kulture, a da bi je iskoristili dovoljno je da odlikaši do 30. septembra donesu svoje svedočanstvo ili đačku knjižicu na Info-pult Biblioteke ili u Bibliobusu koji posećuje 12 sela opštine Kladovo. Na taj način će moći da se upišu ili produže svoje članstvo u biblioteci, bez ikakvih troškova.

-Ova inicijativa ima za cilj i da podstakne ljubav prema čitanju, istraživanju i učenju kod mladih talenata, dok istovremeno pruža podršku njihovom daljem razvoju i sticanju novih znanja. Ponosimo se što možemo da doprinesemo obrazovanju i rastu ovih izuzetnih učenika – navode u Biblioteci "Centar za kulturu" u Kladovu

Besplatno učlanjenje u biblioteku za odlične učenike, vele kladovski bibliotekari, je priznanje za trud osnovaca i srednjoškolaca, ali i za njihov rad i postignute rezultate pa je i prilika da se  promoviše važnost kulture čitanja a mladima pruži prilika za dalje širenje njihovih horizonta.

Biblioteka "Centar za kulturu" Kladovo poziva sve odlične učenike da iskoriste ovu sjajnu mogućnost i da se pridruže bibliotečkoj zajednici, gde ih očekuje, kažu, svet knjiga, znanja i neograničenih mogućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini