DO 16. MAJA BESPLATNO NA "ŠTRAND": Od ponedeljka počinje prodaja sezonskih ulaznica za kupalište u Novom Sadu

S.B.

08. 05. 2023. u 06:00

ULAZ na novosadsku plažu „Štrand“, na kojoj je 112. po edu kupališna sezona zvanično počela 1. maja, biće slobodan sve do 16. maja, a prodaja ovogodišnjih sezonskih ulaznica će početi u ponedeljak, 8. maja na glavnoj blagajni kupališta.

ДО 16. МАЈА БЕСПЛАТНО НА ШТРАНД: Од понедељка почиње продаја сезонских улазница за купалиште у Новом Саду

N.Karlić

Po rečima Jelene Prica, pomoćnika direktora za komercijalne poslove i turizam JKP „Gradsko zelenilo“, akupci velikih kabina imaju pravo na četiri ulaznice, a zakupci malih kabina na dve ulaznice po ceni od 300 dinara.

- Dokumentacija koju je potrebno priložiti je potvrda o plaćenom zakupu kabine za tekuću godinu i to original na uvid. Inače, cene ulaznica se nisu menjale i iznose 50 dinara za dnevnu ulaznicu, 1.345 dinara za sezonsku ulaznica bez popusta, i 1.150 dinara za sezonsku ulaznicu sa popustom za đake, studente i penzioneri. Radno vreme blagajne je svaki dan od 08 do 19 časova- kaže Jelena Prica.

Kao i prethodnih godina akcija „Humanitarni ponedeljak“ će se nastaviti i ove letnje szone. U okviru te akcije ulaz na plažu ponedeljkom se neće naplaćivati, a posetioci plaže će u zamenu za kartu moći da prilože humanitarnu donaciju pomoć u skladu sa svojim mogućnostima. Svi sugrađani koji imaju potrebu za pomoć u lečenju teških i retkih bolesti svoje zahteve mogu predati na glavnoj blagajni Štranda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)