MAGIJA KOLEKCIONARSTVA: Berza polovnih gramofonskih ploča u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

28. 04. 2023. u 11:52

NA Trgu kulture u centru Vrnjačke Banje, na platou kod ovdašnje biblioteke, predstojećeg prazničnog vikenda biće održana sada već tradicionalna berza gramofonskih ploča i ostalih nosača zvuka, kao i audio-opreme.

МАГИЈА КОЛЕКЦИОНАРСТВА: Берза половних грамофонских плоча у Врњачкој Бањи

priv.arhiva

Tokom ove trodnevne manifestacije, kolekcionari, kao i svi ostali ljubitelji nosača zvuka na vinilu, moći da kupe ili razmene gramofonske ploče, od domaćih izdanja, pa do licencnih albuma, nešto što su u zlatno vreme gramofona zaboravili ili propustili da nabave ili kupe, i tako dopune ili obnove svoju kolekciju.

priv.arhiva

Berza gramofonskih ploča U Vrnjačkoj Banji

- Očekujemo najmanje 10 izlagača iz Vrnjačke Banje, Kruševca i Trstenika, kao i veliki broj posetilaca jer su se poslednjih par godina ploče vratile u velikom stilu i u velikoj su ekspanziji svuda u svetu – kaže Miroslav Stašić, jedan od organizatora berze i kolekcionar iz Vrnjačke Banje, dodajući da je izlaganje na ovoj vrnjačkoj manifestaciji potpuno besplatno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)