GRADONAČELNIK ĐURIĆ PRIMIO ABASADORA BRATUA: Misija OEBS-a podržava važne projekte Novog Sada

Z. G.

01. 03. 2023. u 16:51

GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić primio je u Gradskoj kući šefa Misije OEBS-a u Srbiji ambasadora Jana Bratua i tom prilikom zahvalio mu na doprinosu koji Misija OEBS-a pruža Gradu kroz važne projekte.

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЂУРИЋ ПРИМИО АБАСАДОРА БРАТУА: Мисија ОЕБС-а подржава важне пројекте Новог Сада

Pres služba Grada

GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić primio je u Gradskoj kući šefa Misije OEBS-a u Srbiji ambasadora Jana Bratua i tom prilikom zahvalio mu na doprinosu koji Misija OEBS-a pruža Gradu kroz važne projekte.

Kako je navedeno u saopštenju, Đurić je naglasio da Grad Novi Sad kontinuirano radi na unapređenju manjinskih prava i da neguje tradicionalno skladni suživot mnogobrojnih nacija koje vekovima žive u našem gradu.

Ambasador Bratu je istakao da je Regionalni stambeni program, sproveden uz podršku OEBS-a i UNHCR-a, veoma uspešan projekat.

U okviru tog programa obezbeđena su trajna stambena rešenja za više od 550 izbegličkih porodica izgradnjom stanova u Veterniku i Futogu, što je finansirano sredstvima Evropske unije i mnogobrojnih država. On je rekao da je zajednički cilj uvek dobrobit građana i da se to osigurava unapređenjem međusobne saradnje.

Sagovornici su ocenili da je mnogo prostora za projekte u kulturi, ekologiji i u omladinskom sektoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)