POSLE 24 SATA DOBILI STRUJU: U Prijepolju proglašena vanredna situacija, bore se da bi sanirali posledice nevremena

A. ROVČANIN

27. 02. 2023. u 21:23

POSLE skoro 24 sata žitelji Prijepolja, užeg gradskog jezgra i nekoliko prigradskih naselja dobili su struju.

ПОСЛЕ 24 САТА ДОБИЛИ СТРУЈУ: У Пријепољу проглашена ванредна ситуација, боре се да би санирали последице невремена

A.Rovčanin

Nadljudskim naporima radnici Elektromreža Srbije i Elektrodistribucije pogona u Prijepolju, uspeli su večeras da otklone kvar na visokonaponskoj mreži. Ranije danas na sednici Štaba za vanredne situacije, zbog snežnih padavina u Prijepolju proglašena je vanredna situacija na teritoriji cele opštine.

– Ekipe Elektromreža Srbije uspele su večeras da otklone kvar na glavnom dalekovodu pa deo opštine ima struju uključujući i gradsko područje. Ekipe prijepoljske distribucije rade i dalje na otklanjanju kvarova na dalekovodima sa manjom jačinom. Problema je dosta,

pokušavamo da svi putni pravci budu prohodni. Za sada su glavni čisti, dok se seoski puteve osposobljavaju – rekao je predsednik opštine Drago Popadić.

U ponedeljak u Prijepolju nije bilo nastave u svim osnovnim i srednjim školama. Neizvesno je da li će đaci u utorak ići u školu, zbog preporuke Štaba za vanredne situacije da dok se stanje sa električnom energijom ne stabilizuje da deca ne idu u školu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove