SNEG NE PRESTAJE DA PADA 24 ČASA: Na području Sokoca neprohodni gotovo svi putevi, deo opštine ima probleme sa snabdevanjem strujom

V. N.

27. 02. 2023. u 18:41

NAČELNIK sokolačke opštine Milovan Bjelica rekao je da su zbog snega, koji na području Sokoca pada već 24 časa, gotovo svi putevi prema selima juče bili neprohodni, i naveo da u delu opštine ima problema u snabdevanju električnom energijom.

СНЕГ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ПАДА 24 ЧАСА: На подручју Сокоца непроходни готово сви путеви, део општине има проблеме са снабдевањем струјом

Foto: Srna

U udaljenim višim predelima sneg dostiže do 70 centimetara.

Bjelica je naveo da je angažovana dodatna mehanizacija prema području koje se snabdeva strujom sa dalekovoda Kaljina kako bi očistili puteve neophodne za otklanjanje kvarova na elektromreži, prema dogovoru sa predstavnicima TJ Sokolac, "Elektrodistribucije" Pale.

- Mehanizacija za čišćenje snega krenula je u svim pravcima i nadam se da će biti omogućen pristup radnicima ED kako bi mogli da otklone kvarove - rekao je Bjelica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)