ODOBREN PROJEKAT ZA JOŠ DVE ŠKOLE: Osnovci u Donjoj Mutnici i Glavici, kod Paraćina, grejaće se na gas

Зорана Рашић
Zorana Rašić

27. 02. 2023. u 12:49

ZA NAREDNU zimsku sezonu u još dve osnovne škole u paraćinskoj opštini biće promenjen način grejanja, a učionice će biti mnogo toplije nego sada.

ОДОБРЕН ПРОЈЕКАТ ЗА ЈОШ ДВЕ ШКОЛЕ:  Основци у Доњој Мутници и Главици, код Параћина, грејаће се на гас

Foto: Z. Rašić

U OŠ "Branko Krsmanović“ u Donjoj Mutnici biće isfinansirana konverzija kotlarnice sa tečnog goriva na prirodni gas, dok će u četvororazrednoj školi u Glavici, koja se do sada grejala pećima na čvrsto gorivo, takođe biti uvedeno grejanje na gas.

Za ovaj zajednički projekat za dve škole Ministarstvo zaštite životne sredine odobrilo je 3,5 miliona dinara, dok će drugu polovinu sredstava obezbediti Opština Paraćin iz budžeta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)