DONACIJA ZA MALE ĐOŠANOVIĆE: Fondacija „Humana srca“ pomogla još jednu porodicu u Kikindi

Рада Шегрт
Rada Šegrt

14. 02. 2023. u 16:10

FONDACIJA „Humana srca“ iz Beograda pomogla je treću porodicu u Kikindi. Danas su uručili pakete odeće, obuće, školskog pribora, ali i novčanu pomoć šestočlanoj porodici Đošanović.

ДОНАЦИЈА ЗА МАЛЕ ЂОШАНОВИЋЕ: Фондација „Хумана срца“ помогла још једну породицу у Кикинди

Foto: Grad Kikinda

Bračni par Saša i Helena imaju četvoro maloletne dece, tri sina i ćerku, uzrasta od 14 do pet godina. Njihov najveći problem, jesu finansije, jer nijendo od roditelja nema stalno zaposlenje, a Saša zarađuje radeći kao moler. Sam se obratio ovoj fondaciji, jer su deca poželel nove zmske jakne i računar, što su danas i dobili.

- Čim se javio i ispričao svoju životnu priču, odmah smo odlučili da im pomognemo. Doneli smo im odeću, obuću, školski probor i lap-top računar, ali i finansijska pomoć, koja će im poslužiti da lakše prebrode ovu zimu i neki naredni period – navela je Nikolina Đujić, izvršna direktorka fondacije i dodala da im je mnogo drago što ih građani Kikinde prepoznaju kao velike prijatelje.

Gradonačelnik Nikola Lukač zadovoljan je podrškom ove fondacije porodicama u Kikindi, jer su do sada obezbedili dve velike donacije.„Humana srca“ su porodici Malešević, u naselju Železnički novi red, sanirali krov spratne kuće, koji je oštećen u požaru. Najveću pomoć pružili su šestočlanoj porodici Zarić, kojoj su renovirali celu kuću, zamenili krov i kompletno je opremili. Đošanovići su treća porodica koju su usrećili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)