ONLAJN OBUKA ZA MLADE RODITELJE: Dom zdravlja Novi Sad pomaže mladim majkama i očevima

J. S.

20. 02. 2023. u 15:25

KAKO negovati svoje dete od dana rođenja do 12. meseca života, pa i dalje dok ne napuni tri godine, mladi roditelji mogu da nauče i putem onlajn radionica na Jutjubu Doma zdravlja Novi Sad uz podršku Gradske uprave za zdravstvo.

ОНЛАЈН ОБУКА ЗА МЛАДЕ РОДИТЕЉЕ: Дом здравља Нови Сад помаже младим мајкама и очевима

Arhiva VN

Reč je o projektu “Podrška lokalnim samoupravama za širenje dobrih politika i praksi podrške roditeljstvu” koji sprovodi Stalna konferencija gradova i opština Srbije i Savez gradova i opštine u saradnji sa UNICEF-om.

- Cilj je osnaživanje roditeljskih uloga u ranom razvoju dece, uzrasta do tri godine, kroz ravnopravno uključivanje oba partnera. “Online škola roditeljstva”, kroz sadržaje na Jutjub kanalu nastoji da obuči roditelje za adekvatno pružanje emocionalne i kognitivne podrške detetu i pomaganje u razvoju samostalnosti. - navode iz Doma zdravlja.

   Obuka roditelja čija beba ima mesec dana može se pratiti na ovom linku  https://www.youtube.com/watch?v=yzCpIgiVib8 .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

RUSIJA će analizirati ograničenja koja je Poljska uvela na kretanje ruskih diplomata na njenoj teritoriji i preduzeti uzvratne mere, izjavila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

27. 05. 2024. u 18:27

Komentari (0)

ŠOK! Ne ide na EURO 2024 jer mu devojka previše dobro izgleda - pa je odlepio?! (FOTO/VIDEO)