ZAJEDNO OSVAJAJU MEDALJE I SLAVE ROĐENDANE: Mladi rvači šampionske ekipe Proleter iz Zrenjanina uvek su jedni uz druge (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

18. 01. 2023. u 15:37

Mladi rvači šampionske ekipe Proleter iz Zrenjanina, sjajnim rezultatima, viteškom voljom i hrabrišću, radom i zalaganjem,  pronalaze svoje mesto u srcima ljubitelja sporta i rvanja u svom gradu i zemlji Srbiji.

ЗАЈЕДНО ОСВАЈАЈУ МЕДАЉЕ И СЛАВЕ РОЂЕНДАНЕ: Млади рвачи шампионске екипе Пролетер из Зрењанина увек су једни уз друге  (ФОТО)

Rvački klub Proleter

U svojoj kući, trening sali u okviru kompleksa DTV Partizan, kao i bezbroj puta do sada, okupili su se i nakon treninga, proslavili osmi rođendan Lazara Ludoškog, dečaka koji obećava i svojim talentom i odnosom prema treninzima, nagoveštava još jednog u šampionskoj niski Proleterovih vedeta.

Lazar potiče iz tipično sportske porodice Ludoški, brat po stričevskoj liniji, Zoran, sjajan je teniser, juniorski prvak Srbije i trenutno učestvuje na juniorskom Australijan openu, ali kada je popularnost u pitanju, ima ozbiljnu konkurenciju u malom Lazaru.

Drugari, mladi rvači uz rođendansku pesmu i neizbežnu tortu, poželeli su Lazaru puno zlatnih medalja i ispunjenje svih snova i želja.
- Mi smo jedna familija, ovo je naša kuća i znamo kako se kuju uspesi - uglas poručiuju Proleterove bebe, sjajni mali rvači.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja