NOVI ATAK NA DŽEP: U Subotici skuplje komunalije, parkiranje, zakup tezgi, održavanje groblja...

J. L.

04. 01. 2023. u 21:57

GRADSKO veće Subotice dalo je saglasnost za korekciju cena usluga devet javnih i javno komunalnih preduzeća.

НОВИ АТАК НА ЏЕП: У Суботици скупље комуналије, паркирање, закуп тезги, одржавање гробља...

foto: J.L.

Od 1. februara, čista voda i usluge odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda poskupeće za čak 25 odsto, a u istom procentu poskupeće i usluge sakupljanja, odvoženja i deponovanja komunalnog otpada. Skuplje će biti i usluge održavanja groblja, a zakupci pijačnih tezgi mogu računati na poskupljenje od deset odsto.

Ulaznica na bazene i klizalište će stajati 250 dinara, dok će usluge čišćenja i kontrole dimnjaka umesto 1.754 dinara, koštati 2.192, 50 dinara. Sat parkiranja u crvenoj zoni koštaće 55 dinara, u žutoj zoni sat vremena parkiranja građani će plaćati 45 dinara, a u plavoj zoni 30 dinara. 

Od narednog meseca, karta za jednu vožnju  u gradskom prevozu će koštati 120 dinara ako se kupuje kod vozača, odnosno 90 dinara u pretprodaji.

Gradsko veće odobrilo je i poskupljenje usluga taksi prevoza, pa po novom cenovniku start u dnevnoj tarifi košta 150 dinara, a pređeni kilometar 85 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (1)

UBEĐIVALI GA DA ĆE POKOJNICA DOĆI TOKOM NOĆI: Otac Predrag se našalio sa seljanima - i zaradio 100 evra