SVI ŠALTERI NA JEDNOM MESTU: Vranje dobija Jedinstveno upravno mesto

Дејан Ристић
Dejan Ristić

19. 12. 2022. u 09:59

U VRANjU bi uskoro trebalo da zaživi Jedinstveno upravno mesto, gde će građani moći da na jednom mestu završe administrativne poslove vezane za Gradsku upravu i dobiju sve potrebne informacije. Ovim se pojednostavljuju administrativni postupci, smanjuju gužve i ukida „šetanje“ od šaltera do šaltera.

СВИ ШАЛТЕРИ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Врање добија Јединствено управно место

D. Ristić

Jedinstveno upravno mesto će brojati četiri šaltera i jedan kol-centar i biće smešteno u Uslužnom centru Gradske uprave, gde se vrši adaptacija prostora. Službenici će sve formulare i potvrde dobavljati po službenoj dužnosti, putem računarske mreže, kaže gradska većnica Danijela Milosavljević, nakon čega će rešenje dobijati na kućnu adresu.

Važna tačka Jedinstvenog upravnog mesta će biti i kol-centar, gde ćete putem telefona moći da dobijete sve potrebne informacije za ostvarivanje određenog prava iz resora rada Gradske uprave.

- Na primer, ukoliko majka ima malu bebu kod kuće i nije u mogućnosti da dođe lično i pita šta joj je sve potrebno za ostvarivanje prava na jednokratnu pomoć za bebe koju daje grad Vranje, moći će to da pozove kol-centar, gde će joj sve biti objašnjeno – navodi Danijela Milosavljević.

D. Ristić

Danijela Milosavljević

Potrebna sredstva za formiranje Jedinstvenog upravnog mesta su dobijena na konkursu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, tako da se očekuje da ova usluga zaživi ubrzo nakon adaptacije prostora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima