OPERACIJE KAO PRE PANDEMIJE: Bolnica u Vršcu se vratila na stari režim rada

J. J. BALjAK

08. 12. 2022. u 13:25

EPIDEMIOLOŠKA slika na teritoriji Grada Vršca može se okarakterisati kao povoljna, što je uslovilo da se tamošnja Opšta bolnica vrati u režim rada kao pre proglašenja pandemije virusa korona.

ОПЕРАЦИЈЕ КАО ПРЕ ПАНДЕМИЈЕ: Болница у Вршцу се вратила на стари режим рада

Foto: J. J. B.

U kovid ambulantama sve je manje pregleda, a i pacijenti kod kojih se utvrdi prisustvo ovog virusa, imaju blage simptome.

Na bolničkom lečenju nema ni jednog pacijenta, niti su među zaraženima lekari i drugi zdravstveni radnici.

- Svim svojim resursima sada smo na raspolaganju non-kovid pacijentima. Otvoren je maksimalan broj termina za ambulantne preglede, dok se operativni program radi u punom obimu – istakao je direktor bolnice dr Ivan Ivanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

UŠTIPCI BEZ KVASCA: Sa sirom i susamom, mekani kao jastuk - savršeni za doručak (VIDEO)