SPREČAVAJU POŽAR DA SE PROŠIRI: Vatrogascima iz LJubovije stiže pomoć (FOTO/ VIDEO)

V. MITRIĆ

01. 12. 2022. u 17:00

MADA je vatra, koja je planula u fabrici duvana u Ljuboviji pod kontrolom, da bi došlo do lokalizovanja požara u pogonu gde se prerađuje duvan, biće , najverovatnije, potrebno još vatrogasaca.

СПРЕЧАВАЈУ ПОЖАР ДА СЕ ПРОШИРИ: Ватрогасцима из Љубовије стиже помоћ (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: V: Mitrić

Očekuje se pomoć i vatrogasaca iz Loznice i okolnih mesta, kako bi požar što pre bio u celosti zaustavljen i kako ne bi bila bila veća šteta, čije se razmere, za sada, ne znaju.Tu su i policijske ekipe koje će, sa veštacima, da urade uviđaj, posle koga će, i zvanično, biti jasno kako je do požara došlo i ko je ,eventualno, za to odgovoran.

Brano Petrović iz Ljubovije, policijski inspektor i tužilac, kaže da  je dobro što su ekipe vatrogasaca odmah došle, "ali će trebati sati i sati da se vatra potpuno ugasi". On ukazuje da, ne samo što se zapalio suv duvan, pogodan za širenje plamena, već i dosta materijala koji se koristi za njegovu preradu.

- Gledam ovu borbu vatrogasaca, sjajnih momaka, koji su nedavno imali veliku vežbu baš za ovakve situacije - kaže Petrović. - Pokazuju da im ne manjka ni znanje, ni sposobnost ni hrabrost da se sa vatrom uhvate ukoštac. Ali, ljudstva nikad dosta. Sreća je što nema povređenih.

                               

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

JEDAN PAPA JE BIO SRBIN Zvali ga gvozdeni i zadužio je Rim