DO 30. DECEMBRA ZATVOREN ZA PEŠAKE: Nišlije oprez - Počela rekonstrukcija drvenog mosta preko Tvrđavskog rova

D. MILjKOVIĆ

30. 11. 2022. u 21:25

ZBOG dotrajalosti i nebezbednosti, niška Direkcija za izgradnju počela je rekonstrukciju drvenog mosta koji spaja Tvrđavu sa Gradskim poljem i tehničkim fakultetima.

ДО 30. ДЕЦЕМБРА ЗАТВОРЕН ЗА ПЕШАКЕ: Нишлије опрез - Почела реконструкција дрвеног моста преко Тврђавског рова

D.Miljković

Most će do 30. decembra biti zatvoren za pešake, kada se očekuje da radovi budu završeni.

Poslednji put ovaj most je sređivan 1983. godine tako da je su radovi bili preko potrebni. Svakodnevno ga koristi veliki broj đaka i studenata, pa su i sami građani apelovali da je krajnje vreme da se učini bezbednim.

- Projekat je uradio Građevinsko-arhitektonski fakultet i po njihovom instrukcijama izvođači radova imaju rok da ga srede do 30. decembra - kaže direktor Direkcije Zoran Prokić.

On napominje da će radovi koštati 9.4 miliona dinara.

- Uklonjena je kompletna konstrukcija jer će neki delovi morati da budu zamenjeni novim, a neki će biti reparirani. Znači nije reč o “krpljenju”, nego o ozbiljnom sređivanju - navodi direktor i apeluje na pešake da budu strpljivi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

Anu svi znate, a ovo je SIN Branislava Lečića iz prvog braka