IZMENE SAOBRAĆAJA DO 28. DECEMBRA: Radovi u Novom Sadu menjaju ulični režim

S. B.

29. 11. 2022. u 18:34

ZBOG radova Javnog komunalnog preduzeća „Novosadska toplana“ i izgradnje vrelovodnog priključka za objekat u Radničkoj ulici 32, od danas će, prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, biti privremeno izmenjen režim saobraćaja u toj ulici.

ИЗМЕНЕ САОБРАЋАЈА ДО 28. ДЕЦЕМБРА: Радови у Новом Саду мењају улични режим

D. Dozet

Naime, u delu Radničke ulice, od broja 30 do broja 34, zauzima se jedna saobraćajna traka za potrebe izvođenja radova a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja vozila na 30 kilometara na čas.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 28. decembra a kako u toplani navode, radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREMA NARODNOM VEROVANJU SVETI SAVA JE OVDE NAPRAVIO ČUDO: Meštani i danas veruju u moć lekovitog izvora