NASTAVLJENA REKONSTRUKCIJA NOVOSADSKIH SAOBRAĆAJNICA: Radovi na delu Futoškog puta, raskrsnica kod Kliničkog centra je prohodna

Z. GRUMIĆ

12. 11. 2022. u 15:00

U OKVIRU aktuelne intenzivne obnove saobraćajnica u više od radove 30 ulica Grada Novog Sada, od jutros se izvode radovi na četvrtoj deonici Futoškog puta, na desnoj kolovoznoj traci, od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana.

НАСТАВЉЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НОВОСАДСКИХ САОБРАЋАЈНИЦА: Радови на делу Футошког пута, раскрсница код Клиничког центра је проходна

Novosti

Kako je saopšteno na internet stranici Grada, saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci a prohodna je i raskrsnica kod Kliničkog centra Vojvodine.

- U toku je prva faza radova u Gagarinovoj ulici (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta), kao i na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici(od semafora do Ulice Dinka Šimunovića) - navedeno je u saopštenju uz napomenu da su te deonice zatvorene za saobraćaj.

Prema planiranoj dinamici, koja značajno zavisi i od povoljnih vremenskih uslova, od 15. novembra je predviđena druga faza radova u Gagarinovoj ulici (od Omladinskog pokreta do Bulevara kralja Petra prvog), dok će prva deonica biti puštena u saobraćaj. U narednih nekoliko dana počeće i radovi na obnovi kolovoza u Ulici petefi Šandora, koja će biti sanirana po deonicama, najpre od Šumske do Ulice Ivana Gorana Kovačića.

Zbog investicionih radova na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom, na snazi je potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), dok je deo Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske) zatvoren zbog radova na izgradnji brze pruge.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna