NIKAD PUNIJA ŠABAČKA KASA: Usvojen rebalans budžeta u gradu na Savi

V. M.

04. 11. 2022. u 11:51

ODBORNICI Skupštine grada usvojili su rebalans budžeta za ovu godinu, u iznosu od pet milijardi i 964 miliona, što predstavlja najveći budžet u istoriji grada Šapca.

НИКАД ПУНИЈА ШАБАЧКА КАСА: Усвојен ребаланс буџета у граду на Сави

foto:V Mitrić

Kako je rekao gradonačelnik Aleksandar Pajić, ostvareni prihodi povećani su za 286 miliona dinara.

- Najvažnija stvar nam je da smo stabilizovali budžet i javne prihode i da grad sada posluje bez ikakvih problema, uredno vraćajući nasleđene dugove iz prethodnog perioda. Nismo uzeli ni dinar kredita za ove dve godine, a uspevamo da realizujemo sve ono što smo predvideli budžetom grada. Za investiciona ulaganja izdvojili smo 30 posto budžeta i mislim da smo jedan od retkih gradova koji izdvaja toliko procenata za investicije - dodao je gradonačelnik Šapca.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREKRETNICA - OVAKO VIŠE NE MOŽEMO Jelena o najtežim trenucima u vezi sa Novakom