GIMNAZIJALCI U HUMANOJ MISIJI: Niz akcija za pomoć Tijani

Дејан Ристић
Dejan Ristić

19. 10. 2022. u 16:34

ĐAČKI parlament Gimnazije "Bora Stanković" u Vranju organizuje niz aktivnosti radi prikupljanja sredstava za lečenje bivše gimnazijalke Tijane Stojiljković koja boluje od jedne vrste multiple skleroze.

ГИМНАЗИЈАЛЦИ У ХУМАНОЈ МИСИЈИ: Низ акција за помоћ Тијани

Budi human

Humani gimnazijalci planiraju prodaju knjiga i kolačića, filmske projekcije, održavanje predstave i turnira u malom fudbalu. 

- Našoj bivšoj učenici Tijani, brižnoj majci i supruzi, potrebna je novčana pomoć za lečenje u Rusiji. Dođite da se kroz druženje i zabavu solidarišemo i svim srcem pružimo podršku našoj Tijani - poručuju vranjski gimnazijalci.

Tijana Stojiljković je lečenje počela nakon dijagnostikovanja bolesti 2013. godine, da bi tretmane prekinula tri godine kasnije zbog trudnoće. Tokom trudnoće imala je pogoršanje bolesti, a nakon porođaja primila je još nekoliko pulsnih terapija. Nažalost, bolest je nastavila da se pogoršava.

Saznanje da u Rusiji postoji klinika koja izvodi tretmane matičnim ćelijama sa stopom uspešnosti od 95 odsto kod obolelih u ovoj fazi bolesti dala je Tijani nadu da će ponovo moći da stane na svoje noge, saopštili su iz Fondacije Budi human.

Kako je porodica dosadašnje lečenje finansirala sama i iscrpela sva sredstva, sada se uzda u humane ljude. Tijani možete pomoći slanjem SMS broja 1348 na 3030.

BONUS VIDEO - OTIŠLA JE SREĆNA: Otac Dejane (17) stradale na motoru kod Beške, još ne veruje da mu ćerke nema

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)