UZ BOLJE USLOVE ZA RAD ČISTIJI I GRAD: Šabačkim komunalcima obezbeđen novi prostor

V. M.

18. 10. 2022. u 18:03

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je nove prostorije JKP ,,Stari grad“ koje, od juče, zvanično posluje na dve nove lokacije.

УЗ БОЉЕ УСЛОВЕ ЗА РАД ЧИСТИЈИ И ГРАД: Шабачким комуналцима обезбеђен нови простор

v mitrić

- Srećan sam i ponosan što smo pored nove opreme i mehanizacije u koju smo uložili 1,5 miliona evra, uspeli da obezbedimo i ustupimo prostorije koje su u vlasništvu grada i to bez nadoknade - kaže dr Pajić. - Grad je prepoznao potrebu ovog preduzeća za novim prostorijama, pošto su prethodne bile veoma neuslovne za rad. Sve to će doprineti lakšoj i direktnoj komunikaciji sa korisnicima komunalnih usluga, ali pre svega, lakšoj dostupnosti usluga našim sugrađanima, kojima grad želi da omogući najbolje uslove i uslugu. Sigurno je da će Grad Šabac nastaviti da ulaže u JKP ,,Stari grad“ čije je posao da brine o higijeni i čistoći grada.

Pajić je naveo da se narednih mesec dana očekuje isporuka autocisterne i dva nova kamiona smećara.

Aljoša Garibović, direktor JKP ,,Stari grad“, istakao je da su im nove prostorije od izuzetnog značaja, zbog toga što će olakšati funkcionisanje preduzeća i što će korisnicima njihovih usluga biti dostupnija naplatna mesta za plaćanje komunalija.

V.N.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)