VEČERI MAĐARSKOG FILMA: "Rano venčanje" i "Koliko ja znam" u Kulturnom centru u Zrenjaninu

B.G.

26. 09. 2022. u 15:28

DVA mađarska filma, "Rano venčanje" i "Koliko ja znam", biće prikazani u Kulturnom centru u Zrenjaninu, u utorak, 27. i sredu, 28. septembra.

ВЕЧЕРИ МАЂАРСКОГ ФИЛМА: Рано венчање и Колико ја знам у Културном центру у Зрењанину

Foto: KCZ

U utorak uveče, od 20 časova na programu je film "Rano venčanje", dok je u sredu u istom terminu, planirana projekcija filma "Koliko ja znam".

Foto: KCZ

Program organizuje Otvoreni univerzitet iz Subotice u saradnji sa zrenjaninskim Kulturnim centrom, a grad Zrenjanin je jedan od četiri grada u kojima se prikazuju filmovi na mađarskom jeziku kao deo velikog prekograničnog projekta insitucija iz Subotice i Segedina "FILMYing".
 

Foto: KCZ

- Publika u Zrenjaninu, imaće jedinstvenu prilika da pogleda filmove koji se ne nalaze na redovnim bioskopskim repertoarima, a nakon projekcije predviđen je kraći razgovor sa gostima koji će takođe biti prevođen - ističe Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra u Zrenjaninu, uz napomenu da je ulaz na projekcije, slobodan.
 
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!