HRKAČI NIKOLE PEJAKOVIĆA U VRANJU: Da bolje upoznamo Republiku Srpsku

Дејан Ристић
Dejan Ristić

10. 09. 2022. u 17:21

Vranje je jedan od 10 gradova u kojem se održava tradicionalna manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“, na kojoj se predstava turistička ponuda, privredni potencijali, nauka i kultura Republike Srspke.

ХРКАЧИ НИКОЛЕ ПЕЈАКОВИЋА У ВРАЊУ: Да боље упознамо Републику Српску

Promo

- Ovaj projekat je vrlo značajan i za nas, jer imamo mogućnost da se upoznamo sa privrednim potencijalima, ali i sa kulturnim i turističkim vrednostima Republike Srpske, kao i sa investicionim mogućnostima“, rekla je gradska većnica za turizam i kulturu Izabela Savić.

Ove godine, kulturna scena Republike Srpske biće predstavljena kroz predstavu Narodnog pozorišta Republike Srpske „Hrkači“. U predstavi autora i reditelja Nikole Pejakovića Kolje igraju Nikolina Friganović, Ljubiša Savanović, Miljka Brđanin, Danilo Kerkez i Miodrag Markićević.

Komad će biti odigran na sceni Pozorišta "Bora Stanković" u nedelju, u 20 časova, uz slobodan ulaz. Prethodno će u 18 časova, u maloj sali Skupštine grada biti upriličen prijem za predstavnike Republike Srpske, Dijanu Grbić, v.d. direktorku Narodnog pozorišta Republike Srpske i Borislava Maksimovića, saradnika za razvoj i unapređenje saradnje u prosveti, kulturi i umetnosti iz Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)