PRISTIGLO 329 PRIJAVA: Veliko interesovanje za zamenu stolarije u Zrenjaninu

B. G.

11. 08. 2022. u 13:59

JAVNI poziv za dodelu bespovratnih sredstava domaćinstvima i stambenim zajednicama za energetsku sanaciju stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Zrenjanina trajao je do 1. avgusta, a prema informaciji Komisije za realizaciju mera energetske sanacije grada pristiglo je 329 prijava zainteresovanih korisnika.

ПРИСТИГЛО 329 ПРИЈАВА: Велико интересовање за замену столарије у Зрењанину

Foto M. Anđela

Sredstva za sunfinasiranje mera iznose 27.061.764 dinara, od čega je 13.801.500 dinara opredelio grad Zrenjanin, a 13.260.264 dinara Uprava za podsticanje i unapređenje energetske efikasnosti.

Trenutno je u toku otvaranje pristiglih prijava, od kojih je najviše  pristiglo za zamenu stolarije, potvrđuju iz gradske Komisije, uz podsećanje da je i tokom avgusta prošle godine, uspešno sproveden odrađen konkurs  zamene spoljnih prozora i vrata, sa pratećim građevinskim radovima, kao i zamene kotlova na prirodni gas u kućama koje poseduju sistem centralnog grejanja i na taj javni poziv prijavio se veliki broj građana, a uslove je ispunilo 97 njih zainteresovanih za zamenu kotlova i 188 za zamenu prozora i vrata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri