DAN RUDARA: Otvorena likovna kolonija

Z. GLIGORIJEVIĆ

03. 08. 2022. u 11:56

PROSLAVA Dana rudara počela je danas otvaranjem likovne kolonije i tradicionalnim susretom penzionera.

ДАН РУДАРА: Отворена ликовна колонија

Foto:Z.Gligorijević

Sutra u 16 sati počinje rukometna utakmica RK „Rembas“ Resavica i RK „Topličanin“ Prokuplje, u 18 sati utakmice će odigrati fudbaleri FK „Rembas“ Resavica i FK „Sinđelić“ iz Svilajnca, a u 19,30 u Domu kulture u Resavici biće odigrana pozorišna predstava „Hapšenje sa predumišljajem“.

U petak, 5. avgusta, u 10 sati počinje takmičenje rudara u rudarskim disciplinama i šahovski turnir, u 19 sati predviđeni su susretu Rudničana,a od 20 časova na terasi restorana „Đula“ biće održan koncert tamburaškog orkestra.

Obeležavanje Dana rudara, u subotu, 6. avgusta, počeće u 6 sati oglašavanjem rudara, odnosno miniranjem, u 8 časova će na platou restorana „DIT“ biti održana izložba pasa, a u 18 sati fudbalska utakmica FK „Rembas“ Resavica i FK „Crvena zvezda“ Beograd.

Muzički program počinje u 19 sati. Najpre će nastupiti folklorni ansambli iz Aranđelovca, Vreoca i Resavice, u 21 sat na terasi restorana „Đula“ počeće koncert Nevene Selište, a sat kasnije koncert „Magla benda“.

U nedelju, 7. avgusta, u 17,30 zakazana je fudbalska utakmica FK „Rudar“ Seljski Rudnik i FK „Rembas“ Resavica. U 19 sati planirani su susrti Rudničana i nastup KUD „Branislav Nušić“ iz Resavice.

Foto:Z.Gligorijević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)