PRODUŽEN RAD KOVID AMBULANTE: U Leskovcu i dalje raste broj zaraženih koronom

I. M.

29. 07. 2022. u 12:36

Kovid ambulanta leskovačkog Doma zdravlja, u Zdravstvenoj stanici br. 3, ubuduće će biti otvorena od osam do 22 časa, dok će se pacijenti sa simptomima kovida 19 tokom noći javljati lekarima Službe za infektivne bolesti Opšte bolnice u Leskovcu.

ПРОДУЖЕН РАД КОВИД АМБУЛАНТЕ: У Лесковцу и даље расте број заражених короном

Foto: I. Mitić

Radno vreme Kovid ambulante u ovom gradu produženo je zbog kontinuiranog rasta broja pacijenata koji se javljaju lekarima sa povišenom telesnom temperaturom i drugim simtomima infekcije virusom korona.

U poslednja 24 časa leskovački Zavod za javno zdravlje dobio je rezultate analiza 226 osoba sa područja Leskovca, od kojih 61 ima pozitivan nalaz.

Sa teritorije preostalih lokalnih samouprava Jablaničkog okruga stiglo je 120 rezultata, a 32 su pozitivna na zarazu opakim virusom. Vlasotince ima 15, Lebane sedam, Bojnik šest, Medveđa tri, a Crna Trava jednog novoobolelog.

Među njima su 34 zaposlene, odnosno 28 nezaposlenih osoba, 29 penzionera i dva studenta, a trenutno se čeka na analize uzoraka osam osoba koje su prethodnih dana testirane u zdravstvenim ustanovama okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave