SRPSKI NAROD RAZUME IZBEGLIČKU MUKU: Gradonačelnik Vranja sa prognanima iz Ukrajine

Дејан Ристић
Dejan Ristić

23. 04. 2022. u 13:43

Grad Vranje je za izbeglice iz Prihvatnog centra organizovao obilazak Narodnog muzeja, bioskopsku projekciju i posetu Uskršnjoj manifestaciji za najmlađe.

СРПСКИ НАРОД РАЗУМЕ ИЗБЕГЛИЧКУ МУКУ: Градоначелник Врања са прогнанима из Украјине

D. Ristić

Tom prilikom, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i zamenica gradonačelnika Zorica Jović, organizovali su susret sa porodicama iz Prihvatnog centra, koje su usled ratnih dešavanje izbegle u Srbiju.

- Srpski narod prošao je '95. i '99. godine istu muku i zbog toga saosećamo sa vama i razumemo sav bol i patnju kroz koju trenutno prolazite. Naša je želja da vas uključimo u sva dešavanja koja se organizuju u našem gradu - poručio je gradonačelnik. 

On ih je pozvao da, pored obilaska Muzeja i filmske projekcije, prisustvuju i manifestaciji na šetalištu povodom uskršnjih praznika, ali i narednim gogađanjima, Dečjem festivalu i Vranjskom kulturnom letu. Gradonačelnik im je čestitajući Uskrs, poželeo da praznike provedu bezbrižno i u miru. 

Milenković i njegova zamenica Zorica Jović su podelili prigodne poklone za 19 porodica sa decom. Kako je saopšteno u Prihvatnom centru u Vranju trenutno boravi 68 osoba koje su pred ratom izbegle iz Ukrajine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)